Ktoś pisał, że po odłączeniu akumulatora zaczęły falować...
Zamieszczone przez marcin_kielce
Aha są jeszcze Dunlopy SP Sport 01 i są one droższe o tych MAXXów, słyszał ktoś coś o nich??
Zgodnie z katalogiem Goodyear opony Dunlop MAXX są notowane wyżej niż SP Sport 01 i ich cena katalogowa jest wyższa, więc to że w danym rozmiarze akurat MAXX jest tańszy od SP 01 wynika prawdopodobnie z jakiejś promocji. Niestety jeszcze nie wiem jak zachowują się MAXXy natomiast znajomi bardzo sobie chwalą SP 01 i w tym roku kupuje ten model do Foki. Aktualnie jeżdżę Foką na Pirelli P6000 i niestety, ale nie jestem nimi zbyt zachwycony. Na suchym faktycznie jest ok, ale na wodzie tragicznie. Wspomniane wcześniej NCT5 mam na Octavii i zachowują się na mokrym zdecydowanie lepiej.
czarny108, kiedyś o tym pisałem (nie wiem, czy akurat moją wypowiedź masz na myśli), chodziło o o broty biegu jałowego.
W moim przypadku wówczas była to brudna przepustnica. Brudna ma kłopoty z adaptacją samoczynną, czysta powinna załapać sama.
Być może Twoja jest na "pograniczu". Możesz zdjąć wąż z kolektora ssącego i zajrzeć, to widać czy jest brudna.
Komentarz